Uutiset

15.8.2018 15.05

Arjessan Vuoden esimies 2018 on Kirsi Nurmi

Henkilöstöllä oli kevään aikana mahdollisuus tehdä ehdotuksia Vuoden esimiehestä perusteluineen. Ehdotuksia saatiin kaiken kaikkiaan 62, jotka jakautuivat 36:lle esimiehelle. Perusteluissa korostuivat esimiestemme ammattitaitoisuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Taito kuunnella ja välittää sekä vastuun ottaminen ja antaminen nähtiin myös esimiestemme vahvuuksina.

Vuoden 2018 esimieheksi valittiin Kirsi Nurmi, hyvinvointipalveluiden Länsi-Uudenmaan alueelta. Kirsin valintaa puolsi ehdotusten määrän ja perustelujen lisäksi myös toimialojen välinen työskentely, sekä rooli uuden toiminnan onnistuneessa käynnistämisessä.

Erään ehdottajan perustelut

Vuoden esimies 2018, Kirsi Nurmi, Hyvinvointipalvelut Arjessa

”Kirsi on kannustava, työntekijöitään kunnioittavaja täsmällinen esimies. Jos sovin Kirsinkanssa jotain, voin luottaa siihen, että näin tapahtuu. Koen, että Kirsillä on hyvin hallussa tiimin työtilanne ja osaa hyvin arvioida kunkin tiimiläisen työtilanteen ja vastaamaan heidän tuen tarpeeseen. Hän kannustaa tiimiään hyvään asiakastyöhön ja antaa rakentavaa palautetta, ymmärrystä sekä myötätuntoa silloin, kun sitä tarvitsen. Hän luo huumorintajullaan ja kepeällä olemuksellaan tiimiin hyvää mieltä ja iloisia hetkiä, vaikeidenkin asioiden äärellä. Hän tarjoaa vaikeina ja kiireisinä aikoina apuaan helpottaakseen työntekijöiden kuormitusta. Hän myöntää, ettei tiedä aina kaikkeen vastausta, mutta lupaa selvittää asian ja myös tekee niin, osoittaen samalla, ettei kaikkea voi aina osata. Arvostan Kirsin esimiestaitoja suuresti!”


Palaa otsikoihin