Uutiset

25.10.2018 14.00

Haemme järjestelmäasiantuntijaa Seinäjoelle!

Tehtävässäsi toteutat ja kehität raportointia sekä datan monipuolista hyödyntämistä konsernin liiketoimintojen käyttöön. Työskentelet ICT-tiimissä ja toimit tiiviissä yhteistyössä liike- ja tukipalvelutoimintojen kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme kokemusta ja osaamista tietovaraston suunnittelusta ja toteuttamisesta (SQL Server) sekä kokemusta .NET -ohjelmoinnista. Myös BI-työkalujen tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiseen. Olet alan vahva osaaja ja sinulta löytyy dokumentointikykyä sekä menestyksekästä kokemusta projektien läpiviennistä. Otat luontevasti ihmiset ja heidän näkemyksensä huomioon sekä viestit sujuvasti myös englannin kielellä.

Uskomme, että menestyt tehtävässä, jos työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja sinulla on luontainen pyrkimys asioiden kehittämiseen. Sinulla on hyvä hahmotuskyky ja ymmärrät palveluliiketoimintaa kokonaisuutena. Taitosi hallita suurempia kokonaisuuksia mahdollistaa myös ajattelun laatikon ulkopuolelta. Ongelmanratkaisu- sekä kuuntelu- ja keskustelutaitosi avulla tuotat ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Työskentelet analyyttisesti ja työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja huolellisuus.

Varsinaiseen työpaikkailmoitukseen pääset tästä!


Palaa otsikoihin