Uutiset

20.8.2018 9.01

Haemme rekrytointiasiantuntijaa Seinäjoelle!

Tehtävässäsi vastaat rekrytointiprosessista ja sen kehittämisestä kokonaisuudessaan sekä tuotat laadukasta ja asiantuntevaa rekrytointipalvelua ja -tukea esimiehillemme.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoa (esim. KTM, KM, tradenomi), sekä vahvaa aikaisempaa kokemusta rekrytoinnin tehtävistä, mielellään palveluliiketoimialalta. Sinulta löytyy ymmärrystä nykyaikaisista rekrytoinnin työkaluista ja menetelmistä, sekä näkemystä ja halua kehittää rekrytointiprosessia. Arvostamme kokemusta muista HR:n tehtävistä.

Olet luontaisesti kiinnostunut ihmisistä, ymmärrät palveluliiketoimintaa kokonaisuutena ja näet henkilöstöhallinnon merkityksen osana liiketoiminnan tukea. Nautit työskentelystä dynaamisessa ympäristössä ja langat pysyvät käsissäsi nopeammassakin temmossa. Sinulla on monipuolista ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä sekä joustavuutta. Työskentelyotteesi on analyyttinen, työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja tarkkuus. Jatkuva kehittymishalukkuus kuvaa tavoitteitasi.

Varsinaiseen työpaikkailmoitukseen pääset tästä!

Palaa otsikoihin