Uutiset

31.5.2018

Keuruulle rakenteilla uusi moderni palveluasumisyksikkö

Arjessa rakennuttaa Keuruulle uuden palveluasumisyksikön Palvelukoti Hilmarin asiakkaille. Rakennushankkeessa on haluttu kiinnittää erityistä huomiota asukkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyteen sekä hyvinvointiin. Kiinteistön suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen ja turvallisuuteen. Uusi palveluasumisyksikkö on hirsirakenteinen ja nimenomaiseen käyttötarkoitukseen suunniteltu.

Arjessa_Hilmari

Hilmari on 28-paikkainen palvelukoti, jossa tuotetaan kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita, yksilöllisiä ja kodinomaisia asumis- ja hoivapalveluita. Hilmari on perustettu vuonna 1994, ja osaksi Arjessaa se siirtyi viime vuoden elokuussa. Palvelukoti Hilmari työllistää tällä hetkellä reilut 20 (henkilöinä 30, työvuosina 15) Keuruun ja lähialueen sosiaali-ja terveysalan ammattilaista.

Huolehtiaksemme asumis- ja hoivapalveluiden jatkuvuudesta Keuruulla ja parantaaksemme Hilmarin asukkaiden elämänlaatua, Arjessa rakennuttaa nyt palvelukodille kokonaan uuden rakennuksen. Tämän uudistuksen kautta voimme tarjota Hilmarin asukkaille entistä nykyaikaisemman, turvallisemman, laajemman ja toimivamman ympäristön. Hankkeen myötä Arjessa on pitkäkestoisesti sitoutunut tuottamaan palveluja Keuruulla sekä takaamaan työpaikan entistä isommalle joukolle alan ammattilaisia.

Hanke on merkittävä investointi Arjessa Oy:lle. Uudistuneessa Palvelukoti Hilmarissa tulee olemaan tilaa 40 asukkaalle. Uusien tilojen on tarkoitus valmistua kevään 2019 aikana.

Uusi palveluasumisyksikkö rakennetaan rauhalliselle ja luonnonkauniille Varissaaren alueelle rannan läheisyyteen. Ranta-alue tarjoaa asiakkaille hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. - Tavoitteenamme on ekologinen ja maisemaan sopiva kiinteistö, jossa asukkaiden sekä henkilökunnan on hyvä elää ja työskennellä. Myös Varissaaren hyvät liikenneyhteydet puolsivat paikan valintaa, kertoo Arjessan toimitusjohtaja Pasi Kohtala.


Palaa otsikoihin