Uutiset

26.6.2018

Kokemuksia Iltatähdestä

Niilo on yksi Hoitokoti Iltatähden asukkaista. Iltatähdessä saamme nauttia Niilon herrasmiesmäisestä kohteliaisuudesta, hän auttaa takkia päälle, kantaa kassia ja työntää pyörätuolia.

Niilo1Sosiaalisena miehenä Niilo pitää kaikenlaisista aktiviteeteista, kuten Iltatähdessä järjestettävistä jumpista, ulkoilusta ja musiikkiesityksistä sekä musiikin kuuntelusta.

”Hoitoapulainen Raisa oli toki erikoisen valloittava persoona ja hänestä isä piti paljon”, kertoo Päivi, Niilon tytär. Iltatähden Päivi on löytänyt ihan sattumalta. ”Paikka on pieni ja kodinomainen ja ruokakin on ihan huippuhyvää. Lisäksi asumme itse vain 700 m päässä iltatähdestä!”, Päivi kertoo. ”Oma pihapiiri puutarhoineen ja kanoineen luo kodikkuutta. Kunkin asukkaan syntymäpäiväjuhlien vietto on ollut Iltatähden puolelta hieno huomionosoitus”, Päivi jatkaa.

Iltatähteen on Päivin mukaan ollut aina kiva tulla käymään. Hoitajat ovat kaikki mukavia ja ystävällisiä. Päivi on pitänyt kovasti Iltatähdessä järjestetyistä juhlista, joissa on myös päässyt tapaamaan muita omaisia ja vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan. Päivi pitää tärkeänä hoitokodin ja omaisen välistä informaatiota siitä, miten isällä on Iltatähdessä sujunut. ”Joskus voisi olla myös tapaaminen omahoitajan kanssa”, hän ehdottaa.

>> Lue lisää Hoitokoti Iltatähdestä


Palaa otsikoihin