Uutiset

23.11.2018 9.00

Terapiakeskus Raide aloittanut toimintansa Tampereella

Sosiaali- ja hoiva-alan valtakunnallinen toimija Arjessa on avannut psykoterapiaa tarjoavan Terapiakeskus Raiteen Tampereen ydinkeskustassa.

Terapiakeskuksen palvelut on suunnattu kaiken ikäisille ja vastaanotolle voi hakeutua joko yksin tai yhdessä esim. kumppanin tai perheen kanssa. Tilat mahdollistavat myös ryhmäterapian ja työnohjauksen.

- Asiakkaan ja psykoterapeutin välinen vuorovaikutussuhde ja terapeuttinen toiminta ovat työskentelymme perusta. Psykoterapialla pyritään muun muassa tukemaan ihmisen itseymmärrystä ja ongelmanratkaisutaitoja, antamaan keinoja käsitellä vaikeita tunteita, ajatuksia ja ihmissuhdeongelmia sekä auttamaan elämän kriisivaiheiden yli. Psykoterapiaan voidaan hakeutua monesta eri syystä. Tavallisimpia syitä ovat esimerkiksi masennus, ahdistuneisuus sekä ongelmat ihmissuhteissa tai työssä, sanoo Terapiakeskus Raiteen toiminnasta vastaava psykoterapeutti Arto Tanskanen.

Arto Tanskasella on laaja kokemus perheistä, parisuhteista ja nuorista sekä työyhteisöistä ja ryhmädynamiikasta.

- Ahdistuneisuus, masennus ja käyttäytymishäiriöt sekä elämänhallinnan problematiikka ovat minulle tuttuja ilmiöitä. Olen työskennellyt paljon myös autismikirjon henkilöiden kanssa, Arto Tanskanen jatkaa.

- Pilotoimme Tampereella terapiakeskusmallia, jossa on vahvana osaamisalueena psykoterapia. Haluamme tarjota laadukkaita terapiapalveluita koko Pirkanmaan alueelle, kertoo palvelujohtaja Pekka Kivisaari.

Terapiakeskus Raide avasi ovensa viikolla 47 osoitteessa Hallituskatu 22, Tampere.

 

Terapiakeskus Raiteen kotisivuille ja ajanvaraukseen pääset tästä

www.terapiakeskusraide.fi

Terapiakeskus Raide Tampere


Palaa otsikoihin