Uutiset

27.6.2018 10.00

Toimintamme laajenee lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluiden osalta

Arjessa on ostanut Satakunnassa Porissa toimivan Luotsimaja Oy:n 26.6.2018 allekirjoitetulla sopimuksella.

Luotsimaja tarjoaa kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ympärivuorokautista sijaishuoltoa 5–18-vuotiaille lapsille sekä erilaisia lastensuojelun avohuollon ja perhetyön tukipalveluja. Luotsimajalla on seitsemänpaikkainen lastensuojeluyksikkö, Aatula, Porin Vähäraumalla sekä samassa kiinteistössä lastensuojelun avohuollon tukipalveluita tarjoava Kompassi. Luotsimaja on aloittanut toimintansa vuonna 2006.

Yritysosto vahvistaa Arjessan asemaa valtakunnallisena alan toimijana ja osaajana, ja laajentaa sen lastensuojelupalveluiden ja hyvinvointipalveluiden palveluvalikoimaa Satakuntaan. Omistusmuutoksella ei ole vaikutusta Luotsimaja Oy:n asiakkuuksiin tai henkilöstöön, vaan toiminta jatkuu katkeamattomana ja normaaliin tapaan jatkossakin. Luotsimajan kaikki työntekijät siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä uuden työnantajan palvelukseen.

- Luotsimajalla on iso merkitys Arjessan kannalta mahdollisuutena tuottaa laadukkaita lastensuojelupalveluita nyt myös Satakunnassa. Yritys on kehittänyt ja tuottanut laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita Porissa, osaavan ja sitoutuneen henkilöstön turvin. Luotsimajan arvomaailma sopii hyvin yhteen Arjessa-perheen kanssa, kommentoi Arjessan toimitusjohtaja Pasi Kohtala.

- Haluamme huomioida lastensuojelutyössä perheen kokonaisuutena lapsikeskeisyyttä unohtamatta. Tukipalvelumme ovat koko perheen käytettävissä ehkäisevänä tukimuotona, avohuollon tukipalveluna, sijaishuollon aikana sekä sen jälkeen jälkihuoltopalveluna. Yhteinen arvopohjamme Arjessan kanssa luo kestävän alustan pitkäjänteisille ja laadukkaille palveluille tulevaisuudessakin, täydentää Luotsimaja Oy:n toimitusjohtaja Kalle Riitahaara.

Lisätietoja antaa:

Pasi Kohtala, toimitusjohtaja, Arjessa Oy, puh. 050 571 9112, pasi.kohtala@arjessa.fi


Palaa otsikoihin