Uutiset

Uusi perhekuntoutusyksikkö avattu Vihdin Nummelaan

Olemme avanneet uuden perhekuntoutusyksikön Vihdin Nummelaan. Niittypolun perhekuntoutusyksikössä on viihtyisät asunnot kahdelle isommallekin perheelle. Niittypolku palvelee koko Etelä-Suomen aluetta.

Perhekuntoutuksessa perheiden tukena työskentelee sosiaalityöntekijä ja perheterapeutti sekä moniammatillinen tiimi, jolla on monen vuoden kokemus työskentelystä haastavassa elämäntilanteissa olevien perheiden kanssa. Terapeuttimme on perhekuntoutuksen uranuurtaja ja hän on työskennellyt yli 150 kuntoutuksessa olleen perheen kanssa.

Perhekuntoutus suunnitellaan perheen lähtökohdista ottaen huomioon perheen ja sen jäsenten yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on turvata lasten ja perheen hyvinvointi vahvistamalla perheen arjen hallinnan taitoja sekä edistää perheen kykyä toimia yhdessä.

Niittypolku on monipalvelukokonaisuus, jossa perhekuntoutus sijaitsee lastensuojeluyksikön yhteydessä. Saman katon alle on yhdistetty monipuolisia palveluja ja osaamista asiakkaidemme hyväksi. Monipalvelukokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden ympärivuorokautiseen tukeen ja seurantaan.

Lue lisää: www.arjessa.fi/niittypolku


Palaa otsikoihin