Sillanpää-koti Oy on osa Arjessaa. Sillanpää-koti toimii Peräseinäjoella ja tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautisen hoivan sisältävää tehostettua palveluasumista sekä kotiin päin tuotettua kotihoitoa.

Haemme nyt Sillanpää-kotiin HOITAJAA opintovapaan sijaisuuteen


Tarjoamme
paikan innostavassa ja kasvavassa organisaatiossa, sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Tarjoamme yksilöllistä, kuntouttavaa, asukkaan tarpeista lähtevää hoitoa sekä elämänlaatua ja toimintakykyä ylläpitävää ja kohentavaa hoivaa. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan koulutusta (lähihoitaja) sekä joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkaveiden kanssa. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 1.1. - 30.9.2019, työsuhteen jatko on mahdollinen.


Lisätietoja antaa vastaava hoitaja Eevaleena Huhtamäki, eena.huhtamaki@arjessa.fi, p. 050 440 9477 arkisin klo 12-16.

Hakuohjeet: Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.12.2018.Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.