Hoitokoti Iltatähti on osa Arjessaa. Iltatähti on tehostettua palveluasumista tarjoava pieni ja kodikas hoitokoti Vantaan Asolassa. Meille on tärkeää asukkaiden hyvinvointi, terveys ja viihtyvyys, joiden eteen teemme paljon työtä.

Haemme Vantaalle HOITAJIA kokoaikaisiin työsuhteisiin


Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus. Perushoidon lisäksi kiinnitämme huomiota turvalliseen ja viihtyisään ympäristöön, sekä sosiaaliseen yhteisöllisyyteen.

Odotamme tehtävään valittavalta lähihoitajan koulutusta sekä kokemusta ikääntyneiden asumispalveluista. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi vastaat omalta osaltasi yksikön hoitotoiminnasta.

Tarjoamme paikan innostavassa ja kasvavassa organisaatiossa, osaavat ja työhönsä intohimolla suhtautuvat työkaverit sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.Lisätietoja antaa Maiju Suomela, p. 050 512 4722 arkisin klo 10-14.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae paikkaa!Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi