Paavolakoti on osa Arjessa-yhtiötä. Paavolakoti tarjoaa turvallisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille kodikkaassa ja viihtyisässä ympäristössä. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta halutaan pitää huolta kokonaisvaltaisesti. Hoitokoti on tarkoitettu pääasiassa dementoituneille ja psykogeriatrisille vanhuksille, mutta myös muille ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa päivittäisessä elämässä.

Haemme nyt Vilppulassa sijaitsevaan Paavolakotiin HOITAJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin


Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Odotamme sinulta joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön. Voit olla jo valmis lähihoitaja tai vasta alalle suuntaava tulevaisuuden ammattilainen, huomioimme haussa myös opiskelijat.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkaveiden kanssa. Työ sisältää hoitotyön lisäksi kodinhoidollisia töitä kuten ruoanvalmistusta, siivousta ja vaatehuoltoa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.


Lisätietoja antaa vastaava hoitaja Piia Lampinen, p. 050 464 3937, arkisin klo 13-14.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukana arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.2.2019.


Hae paikkaa


Arjessa on kasvava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluita ympäri Suomen. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista palveluyksiköistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Elämme lähellä ihmistä ja perheen arkea. Haluamme auttaa aidosti, ratkaisemme vaikeat asiat yhdessä ja rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta. Siksi olemme Arjessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.