Namikan pienryhmäkoti on osa Arjessaa. Arjessan kaikille lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen ongelmat ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Haemme nyt intensiivisen tuen yksikköön Lahteen OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen


Tarjoamme osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Ohjaaja osallistuu nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä omalla persoonallaan ja omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

Yksikön toiminta rakentuu turvallisen ja strukturoidun arjen ympärille, jossa kohdataan nuoren eri elämänvaiheita ja tilanteita. Uskomme, että onnistumme työssämme parhaiten myönteisellä ja huomioivalla kasvatus- ja vuorovaikutustavalla. Huomioiva arki on meidän tapamme onnistua erikoislaitoshoitoa vaativien asiakkaiden arviointi- ja kriisityössä.

Odotamme sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja terveysalan koulutusta, esimerkiksi sosionomi. Uskomme, että kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä auttaisi sinua tässä työssä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa.

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus.  Työ on haasteellista ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, sekä osallisuuden tukeminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jaakko Talvitie, p. 045 127 5169 .

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.12.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.