Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro Oy on osa Arjessaa. Arjessan kaikille lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen ongelmat ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Haemme Vähäänkyröön SOSIONOMIA kokoaikaiseen työsuhteeseen OHJAAJAN tehtäviin


Työssäsi toimit ohjaajana lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ja osallistut päivittäisen lastensuojelulain mukaisen hoito- ja kasvatustyön toteuttamiseen. Tuot oman syventymisalueesi asiantuntemusta ohjaus- ja asiakastyöhön.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosionomin AMK-tutkintoa ja valmiutta kolmivuorotyöhön.

Arvostamme
aktiivista oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Mahdollinen kokemus psykiatrian puolelta katsotaan eduksi, kuten myös kokemus lastensuojelutyöstä.

Tarjoamme osaavien työkavereiden lisäksi viihtyisän työympäristön sekä monimuotoisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ edellyttää työntekijän sitoutumista työskentelyyn nuorten parhaaksi; vastavuoroisesti työntekijänä olet mukana monipuolisessa sekä kiinteässä työyhteisössä, jossa on tilaa myös omalle kehittymiselle ja lisäkoulutukselle.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Elias Mänttäri, p. 045 860 1300.

Hakuohjeet: Jätäthän hakemuksesi viimeistään 13.1.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi