Jokilaakson Perhekodit Oy on osa Arjessa-yhtiötä. Kaikille lastensuojelun yksiköillemme yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Etunamme on pienen yksikön läheisyys ja suuren toimijan varmuus.

Haemme nyt OHJAAJIA Ylivieskan ja Nivalan yksiköihin vakituisiin työsuhteisiin


Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Ohjaajan tehtävässä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelet yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Tehtäviin kuuluu kasvatus- ja ohjaustyön lisäksi myös kodinhoidollisia tehtäviä sekä kirjallisia töitä.

Arvostamme pelkäämätöntä asennetta ja halua kohdata nuori ja olla tukena arjessa turvallisena aikuisena. Hakemamme henkilö on sosiaalialan ammattilainen, joka toteuttaa ohjaus- ja kasvatustyötä varmoin ottein. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Etsimme
erityisesti sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinnon suorittaneita osaajia (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja). Huomioimme myös toisen asteen tutkinnon suorittaneet hakijat. Aiempi kokemus lastensuojelutyöstä, mielenterveys- ja päihdetyöstä tai nuorisopsykiatrisesta hoidosta katsotaan hakijalle eduksi.


Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Harri Hyvärinen puh. 050 464 7262 tai harri.hyvarinen@arjessa.fi

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukana arjen askelissa? Haethan paikkaa 31.1.2019 mennessä!

Hae paikkaa


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti. Halustamme olla vahvasti mukana tässä arjessa juontaa juurensa myös nimemme: Arjessa.

Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.