Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsä Oy on osa Arjessaa. Puolenhehtaarin Metsä tarjoaa terapeuttista ja kuntouttavaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille.

Haemme Vihtiin vakituisiin työsuhteisiin OHJAAJIA.


Tarjoamme paikan innostavassa organisaatiossa, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit, kodinomaisen työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Työpaikka on Nummelan Niittypolussa.

Odotamme tehtävään valittavalta AMK-tutkintoa; sosionomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti tai yhteisöpedagogi. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla myös sosiaali- ja terveysalan perustutkinto kuten lähihoitaja, tällöin sinulla tulisi kuitenkin olla kokemusta lastensuojelutyöstä vähintään kaksi vuotta.

Uskomme että onnistut parhaiten työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Työmenetelmämme perustuvat ratkaisukeskeisen perhetyön ja kiintymyssuhdeteorian viitekehyksiin. Kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä on vahvuutesi.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Hannamari Ekström-Saarinen, p. 044 780 4441, hannamari.ekstrom-saarinen@arjessa.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.10.2018

Hae Paikkaa!

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi