Ryhmäkoti Raide Oy on osa Arjessaa. Arjessan kaikille lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen ongelmat ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Toimintamme laajentuessa etsimme OHJAAJIA Akaaseen


Ryhmäkoti Raiteeseen on juuri valmistunut kaksi uutta lastensuojelun 7-paikkaista erityisyksikköä. Kaksiosaisen uudisrakennuksen toisen yksikön työntekijät ovat jo aloittaneet, ja toiminta on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Nyt toinenkin yksikkö on toimintavalmiina, ja etsimmekin vahvuuteemme yhä uusia ohjaajia. 

Toiminnallamme tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin ja huolenpitoa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen.

Odotamme
sinulta AMK-tasoista sosiaali- ja terveysalan koulutusta; sosionomi tai sairaanhoitaja, sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee vahvasti työssä menestymistä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

Tarjoamme paikan innostavassa organisaatiossa, osaavat ja huumorintajuiset työkaverit, kodinomaisen työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Jouni Korpela, p. 044 074 9361, jouni.korpela@arjessa.fi, ja toiminnanjohtaja Lari Janhunen, p. 040 835 4004, lari.janhunen@arjessa.fi.

Hakuohjeet: Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.1.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi