Hyvinvointipalvelut Arjessa tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia avopalveluja, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia.

Nyt etsimme Ylivieskan ammattitaitoiseen tiimiimme PERHEOHJAAJAA JA AMMATILLISTA TUKIHENKILÖÄ KOKOAIKAISEEN JA OSA-AIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN


Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Perheohjaajan työ on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän luonnollisissa ympäristöissään tehtävää sosiaalihuolto- tai lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat kotiin vietävä perhekuntoutus, perhetyö ja tapaamispaikkapalvelut. Perhetyötä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Perhetyöntekijällä on työn tukena mahtava tiimi, läsnäoleva esimies ja ryhmätyönohjaus.

Ammatillinen tukihenkilötyö on lapsen kanssa tehtävää yksilöllistä ja tavoitteellista sosiaalihuolto- tai lastensuojelulain mukaista työtä. Työskentelyn yhtenä tavoitteena on olla turvallinen aikuinen lapselle ja antaa tukea mielekkääseen ja lapsen kasvua tukevaan vapaa-aikaan. Työskentelyssä tuetaan lasta muun muassa harrastuksissa ja koulun käynnissä. Ammatillinen tukihenkilötyö on pääasiassa poikien kanssa tehtävää työtä.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai AMK tason sosiaali- tai terveysalan tutkintoa.

Arvostamme työkokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Odotamme hakijoiltamme joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarvitset työssä omaa autoa. Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan. Paikat täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
 
Lisätietoja:
28.6.-13.7. välisenä aikana lähiesimies Henri Leskelä, puh: 050 570 5522
14.7. jälkeen toiminnanjohtaja Tiia Silfvast, puh: 050 408 0568

Toivottavasti kiinnostuit paikasta ja haet meille töihin. Hakuaika 15.8.2018 saakka.

Hae paikkaa!

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Arjessan toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Tiiviin yhteistyön palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.