Hyvinvointipalvelut Arjessa tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavaa ja vietävää kuntouttavaa työtä, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia.

Vahvistamme kasvavaa työyhteisöämme ja haemme nyt Kouvolaan PERHEOHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen


Huomioimme haussa myös tuntityönhakijat, joten mikäli tuntityö sopii sinulle paremmin, voit myös jättää hakemuksen.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö sekä ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille. Teemme myös räätälöityä avoperhekuntoutusta avohuollon asiakasperheille. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa ja työskentelemme Kymenlaakson alueella sekä lähikunnissa.

Odotamme sinulta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opisto- tai AMK-tutkintoa. Ajokortti on välttämätön, auton voi saada työnantajan puolesta työkäyttöön. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Arvostamme erilaista lisäkoulutusta; perheterapiasta, varhaisesta vuorovaikutuksesta, kiintymyssuhdetyöstä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä kriisi- ja traumatyöstä. Arvostamme aiemman lastensuojelutyön kokemuksen lisäksi myös työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja antavat Nina Siikonen, p. 050 329 8828, nina.siikonen@arjessa.fi (23. - 30.11.2018) ja Lauri Kuisma, p. 050 911 5646, lauri.kuisma@arjessa.fi (3. - 7.12.2018)


Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi 9.12.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Arjessan toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.