Hyvinvointipalvelut Arjessa kokoaa yhteen asiakkaan arkeen ja kotiin toteutettavat palvelut. Lapsille, perheille ja nuorille toteutamme laajasti sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisia avopalveluita. Lisäksi tarjoamme aikuisille asumisen tukipalveluita sekä työelämäpalveluita.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme Rovaniemelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kokoaikaista PERHEOHJAAJAA


Mikäli olet kiinnostunut tuntityöntekijän työstä, voit myös jättää hakemuksen.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän luonnollisessa ympäristössään tehtävää tavoitteellista tukea koko perheelle. Perhetyötä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Perheohjaajalla on työn tukena mahtava tiimi, läsnäoleva esimies ja työnohjaus.

Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö ja avohuollon perhekuntoutus. Toteutamme myös valvottuja vaihtoja sekä tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Odotamme sinulta sosionomin (AMK) tutkintoa. Sinulla on jo kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme lastensuojelutyön sekä päihde- ja mielenterveystyön työkokemusta sekä kokemusta eroperheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi.


Lisätietoja antaa Laura Huhanantti, p. 050 575 7880, laura.huhanantti@arjessa.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 16.12.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia.