Hyvinvointipalvelut Arjessa tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavaa ja vietävää kuntouttavaa työtä, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia.

Nyt haemme joukkoomme PERHEOHJAAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin Hämeenlinnaan


Myös tuntityönhakijat huomioidaan tässä haussa.

Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö sekä ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille sekä tuettu asuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Toiminta-alueemme on koko Kanta-Häme.

Edellytämme sinulta AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi) sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta lastensuojelusta. Ajokortti on työssä välttämätön, auton voi saada työnantajan puolesta työkäyttöön. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Arvostamme erilaista lisäkoulutusta, esimerkiksi perheterapiasta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, kriisi- ja traumatyöstä sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalueelta.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Tuntityöntekijöille on jatkuva tarve, ja tuntityömahdollisuus on ympärivuotinen. Kirjaathan hakemukseen arvion, miten paljon sinun on mahdollista tehdä työtunteja viikossa.


Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.12.2018. Työskentely alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja
antavat Kristiina Arola, p. 050 314 1343 tai Sanna Heikkinen, p. 050 443 0312.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Arjessan toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.