Hyvinvointipalvelut Arjessa tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavaa ja vietävää kuntouttavaa työtä, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia.

Nyt haemme joukkoomme Pirkanmaalle PERHEOHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen


Myös tuntityönhakijat huomioidaan tässä haussa.

Palveluitamme ovat sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille, ja tuettu asuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.
Toiminta-alueemme on koko Pirkanmaa.

Edellytämme työntekijöiltä AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi) sekä vähintään 2 vuotta lastensuojelun työkokemusta. Ajokortti on välttämätön, auton voi saada työnantajan puolesta työkäyttöön.

Arvostamme erilaista lisäkoulutusta; esimerkiksi perheterapiasta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, kriisi- ja traumatyöstä sekä mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalueelta.

Tuntityöntekijöille on jatkuva tarve, ja tuntityömahdollisuus on ympärivuotinen. Kirjaathan hakemukseen arvion, miten paljon sinun on mahdollista tehdä työtunteja viikossa.


Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sanna Heikkinen, p. 050 443 0312.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.1.2019. Työskentely alkaa heti sopivan työntekijän löydettyä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Arjessan toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.