Hyvinvointipalvelut Arjessa tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavaa ja vietävää kuntouttavaa työtä, jotka tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia.

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme Satakuntaan erimuotoisiin ja -pituisiin työsuhteisiin PERHEOHJAAJIA


Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, kannustavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Palveluitamme ovat mm. sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, avoperhekuntoutus ja ammatillinen tukihenkilötyö. Toteutamme myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Odotamme sinulta sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan AMK-tutkintoa. Sinulla on kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä vähintään kaksi vuotta. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi itsenäisesti. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti on työssä välttämätön.

Arvostamme lisäkoulutusta - esimerkiksi perheterapiasta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, kriisi- ja traumatyöstä sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä.


Lisätietoja antavat Lähiesimies Annika Vallin, annika.vallin@arjessa.fi, p. 044 352 6101 tai toiminnanjohtaja Lauri Kuisma, lauri.kuisma@arjessa.fi, p. 050 911 5646.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.12. Työskentely alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.