Arjessa on ketterä ja kehittyvä valtakunnallinen yksityinen sosiaalialan toimija. Yksikkömme Varkauden Joutsenkulma on tehostetun asumispalvelun yksikkö, joka tarjoaa ikääntyneille ja muistisairaille yhteisöllisyyttä ja hoivaa ympäri vuorokauden turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA Joutsenkulman asumispalveluyksikköömme Varkauteen


Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus.

Työssäsi toimit sairaanhoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikön asukkaille. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa ja noin 20 työntekijää. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta.

Odotamme
tehtävään valittavalta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa tai aiempaa vastaava opistotasoista sairaanhoitajan tutkintoa sekä voimassaolevaa ammatinharjoittamisoikeutta (Valviran rekisteröinti).

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Työkokemuksen ikäihmisten ja muistisairaiden hoito-/hoivatyöstä laskemme eduksesi. Tehtävässä menestymistä tukevat myös muut mahdolliset palvelualaan liittyvät lisäkoulutukset.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Holopainen 30.11. klo 13-15, 5.12. klo 13-15 ja 10.12. klo 13-15.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.