Arjessa on ketterä ja kehittyvä valtakunnallinen yksityinen sosiaalialan toimija. Yksikkömme Hilmarikoti on kodinomainen ympärivuorokautista autettua palveluasumista tarjoava palvelukoti, joka tarjoaa yhteisöllisyyttä ja virikkeitä asukkailleen ammattitaitoisen henkilökunnan turvin. Palvelukoti Hilmariin kuuluu kaksi tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia; Hilmarikoti kehitysvammaisille asiakkaille ja Jalmarikoti mielenterveyskuntoutuja-asiakkaille.

Vahvistamme kasvavaa työyhteisöämme ja haemme nyt Keuruulle SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen


Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus.

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Tulevaisuudessa työ tulee sijoittumaan uusiin Keuruulle 2019 keväällä valmistuviin tiloihin.

Odotamme tehtävään valittavalta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa. Vankka kokemus ja osaaminen mielenterveys- ja kehitysvammatyöstä voi olla vahvuutesi, mutta tarjoamme myös vastavalmistuneille mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta ja oppia työtä tekemällä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta.

Tarjoamme näköalapaikan innostavassa ja kasvavassa organisaatiossa, osaavat ja työhönsä intohimolla suhtautuvat työkaverit sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Lisätietoja antavat arkisin klo 13-15 lähiesimies Sanna Peltonen, puh. 040 521 9530, sanna.peltonen@arjessa.fi ja toiminnanjohtaja Merja Friman, puh. 044 5131 326, merja.friman@arjessa.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.1.2019.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.
 
Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa.  Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.