Arjessa on ketterä ja kehittyvä valtakunnallinen yksityinen sosiaalialan toimija. Yksikkömme Varkauden Joutsenkulma on tehostetun asumispalvelun yksikkö, joka tarjoaa ikääntyneille ja muistisairaille yhteisöllisyyttä ja hoivaa ympäri vuorokauden turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. 

Haemme nyt VASTAAVAA HOITAJAA Joutsenkulman asumispalveluyksikköömme Varkauteen


Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Meillä jokainen työntekijä tekee työtä, jolla on tarkoitus.

Työssäsi toimit lähiesimiehenä ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikön henkilöstölle. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa ja noin 20 työntekijää. Vastaat yksikön hoitotyöstä kokonaisuudessan, ja työhösi kuuluvat henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi yksikön hallintoon sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvät työtehtävät.

Odotamme  tehtävään valittavalta sosiaali- ja/tai terveysalan koulutusta; esimerkiksi sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, geronomi tai sosionomi. Lisäksi edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta esimiestyöstä ikääntyneiden asumispalvelujen parista.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostoitua. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta sekä taloudesta ja toiminnan turvaamisesta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Tehtävässä
pääset rakentamaan kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Tarjoamme näköalapaikan innostavassa ja kasvavassa organisaatiossa sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.


Lisätietoja antaa Niina Holopainen 30.11. klo 13-15, 5.12. klo 13-15 ja 10.12. klo 13-15.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa!


Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, jonka palveluja tuottaa yli 1300 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaista. Kattava palveluverkosto tukee yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, mahdollistaen yksilöllisen palvelun tuottamisen, laadukkaasti ja luotettavasti.

Toimintamme perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa. Arjessa on osa Humana-konsernia, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö.