Miten voin hakea Arjessaan töihin? Kannattaa käydä katsomassa avoimia työpaikkojamme sivulta Avoimet työpaikat. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse? Emme voi vastaanottaa hakemuksia tai ansioluetteloita sähköpostitse. Tämän sivuston kautta jätettynä hakemuksesi ja ansioluettelosi ovat useampien esimiesten ja rekrytoijien käytettävissä.

Miten voin olla varma, että hakemukseni on saapunut perille? Kun olet jättänyt hakemuksen, näytöllesi ilmestyy kiitosviesti ja vahvistus hakemuksen perilletulosta.

Luetaanko avoimia hakemuksia, kannattaako sellainen jättää? Kyllä. Täytämme esimerkiksi sesonkien ulkopuolella sijaisuuksia avoimien hakemusten kautta. Avoimia hakemuksia tulee paljon, joten jos haluat erottua joukosta, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman perusteellisesti ja huolellisesti.

Milloin saan palautetta avoimeen hakemukseeni? Hakemusten suuren määrän vuoksi kaikkiin avoimiin hakemuksiin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaavia tehtäviä aukeaa.

Olen hakenut Arjessaan tiettyyn tehtävään. Miten rekrytointiprosessi etenee? Haun päätyttyä käymme hakemukset läpi, käsittelyaika vaihtelee esimerkiksi hakemusten määrän mukaan. Valitsemme tehtävään sopivimmat hakijat haastatteluun hakemusten perusteella. Tarvittaessa järjestetään soveltuvuustesti ja on mahdollista, että jatkoon päässeitä haastatellaan vielä uudelleen. Teemme tehtävään valitun kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse heti kun mahdollista, ja viimeistään sen jälkeen, kun valinta on tehty.

Kuinka pitkään hakemustani säilytetään? Säilytämme hakemustasi niin kauan kuin se on kunkin rekrytointiprosessin kannalta tarpeen. Avoimia hakemuksia säilytämme 6 kuukautta. Tietosuojaseloste>

Miten haen harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön aihetta Arjessasta? Kaikki avoimet työpaikat, mukaan lukien harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat, ovat nähtävissä ja haettavissa sivulla Avoimet työpaikat.  Jos sinulle sopivaa tehtävää ei löydy, jätäthän meille avoimen hakemuksen.