vaku
Ota yhteyttä:
Teija Varho, kuntoutusasiantuntija
puh. 050 3033 802
teija.varho@arjessa.fi

Ammatillinen kuntoutus - Vakuutuskuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut tukevat kuntoutuksen suunnitteluun liittyvissä asioissa yksilöllisesti ja vaikuttavasti. Ammatillisen kuntoutuksen tehtävänä on edistää työssä jatkamista, parantaa työkykyä ja lisätä ammatillisia valmiuksia.

Jos tarvitset tukea ammatillisen kuntoutuksen suunnittelemiseen, saat meiltä kumppaniksesi kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstön avun.

Toimintamme on valtakunnallista, vahvalla paikallisella erityisosaamisella ja ammattitaidolla toteutettua asiakaslähtöistä työtä. Joustava työotteemme huomioi yksilölliset tarpeesi tuottaen arkeesi hyvinvointia lisääviä tuloksia. Toteutamme palveluita ratkaisukeskeisesti ja työelämälähtöisesti hyödyntäen vahvaa alueellista työmarkkinatuntemustamme.

Palvelumme:

Kuntoutussuunnitelma

Kuntoutuksen suunnittelu aloitetaan alkuhaastattelulla, jolloin selvitetään mm. työhön paluun mahdollisuuksia, osaamista, koulutus- ja työhistoriaa, ammatillisia tavoitteita, sekä sitoutumista prosessiin. Tavoitteena on luoda suunnitelma työhön paluusta tai työssä jatkamisesta. Työskentelyn päättyessä sinulla on konkreettinen suunnitelma aikatauluineen sekä varasuunnitelma työhön palaamiseksi. Palvelu toteutetaan yksilövalmennuksena.

Työkokeilun suunnittelu ja seuranta

Työkokeilun avulla arvioidaan työtehtävien soveltuvuutta sekä työhön paluun mahdollisuuksia. Työkokeilun avulla voidaan myös arvioida uuden ammatin soveltuvuutta ennen mahdollisia ammatillisia opintoja. Työkokeilun sujumista seurataan yhteisesti sovituilla tavoilla.

Koulutussuunnitelma

Jos kuntoutussuunnitelmaksesi on muodostunut kouluttautuminen uuteen ammattiin, niin tuemme sinua koulutussuunnitelman tekemisessä. Ohjaamme ammatillisen uudelleenkouluttautumisen yhteydessä opintoja tarjoavien oppilaitosten ja koulutusten löytämisessä sekä opintoihin hakeutumisessa. Sovittaessa voimme olla tukena myös opintojen aikana.

Yhteyshenkilö kuntoutusasioissa, kaikki toimipisteet:

Teija Varho, kuntoutusasiantuntija
puh. 050 3033 802
teija.varho@arjessa.fi

Ammatillisen kuntoutuksen postiosoite:

Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy / Teija Varho
Hiekkaharjuntie 8 C 38                                                                           
01300 VantaaPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä