Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus:
palvelut työeläke- ja vakuutusyhtiöille, eläkekassoille ja työnantajille

Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on löytää uusi ammatillinen suunta henkilöille, joiden työkyky on heikentynyt. Ammatillisen kuntoutuksen tarkoituksena on, että työntekijä tai yrittäjä pystyisi sairaudestaan, viastaan tai vammastaan huolimatta jatkamaan työelämässä. Ammatillisen kuntoutuksen keinoilla pyritään ehkäisemään työkyvyttömyyttä sekä myöhentämään eläkkeelle siirtymistä.

Toteutamme tällä hetkellä ammatillisen kuntoutuksen palveluita Vantaalla, Espoossa, Helsingissä, Riihimäellä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa. 

Tarjoamme palveluita työeläke- ja vakuutusyhtiöille, eläkekassoille sekä työnantajille. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme valtakunnalliseksi. Työssämme pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, käytännöllisyyttä ja vastuullisuutta. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus työelämäosaamisen eri palveluista ja niiden toteuttamisesta. Autamme asiakasta löytämään uusia mahdollisuuksia kartoittamalla, ohjaamalla, tukemalla ja kannustamallaPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä