Kysy lisää tai tilaa palveluja paikallisen yhteyshenkilösi kautta. Paikallisen yhteyshenkilösi löydät toimipisteidemme sivuilta. Valitse sivulta maakunta, jonka alueelta haluat palveluja tiedustella.

HVP_logo_netti


Avopalvelut kotiin ja arkeen

Arjessan avopalvelut tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia

Asiakkaan kotiin ja arkeen toteutettavia hyvinvointipalvelujamme toteuttaa moniammatillinen, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö. 

Toimintamme on valtakunnallista, vahvalla paikallisella erityisosaamisella ja ammattitaidolla toteutettua asiakaslähtöistä työtä. Joustava työotteemme huomioi asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja erilaiset elämän tilanteet,  tuottaen hyvinvointia lisääviä tuloksia asiakkaan arkeen.

Palvelumme räätälöidään aina paikallisesti, asiakasta ja palvelun tilaajaa kunnioittaen.

Lapsille, perheille ja nuorille toteutamme laajasti sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisia avopalveluita.

Asumisen tukipalvelut tukevat mielenterveys-, päihde-, vammais- ja kriminaalihuollon sekä aikuissosiaalityön asiakkaiden kuntoutumista. Ammatillisen tukihenkilön tuki mahdollistaa asiakkaan mielekkään asumisen omassa kodissa tai kauttamme järjestettävässä asunnossa. Sosiaalisen kuntoutuksen viitekehyksessä tapahtuva toiminta  kiinnittää erityistä huomiota asiakkaan työelämävalmiuksien ja yhteiskunnallisen osallistumisen tukemiseen.

Asiantuntijapalvelumme tarjoavat syvennettyä osaamista sosiaalityöhön.

Maahanmuuttajapalvelumme tukevat sekä perheitä että aikuisasiakkaita vahvan monikulttuurisen osaamisen voimin. 

Paikallista arjen ammattitaitoa

Tutustu toimipisteisiimme!

Meiltä saa palvelua nopeasti

Käynnistämme palvelumme nopeasti, tilaajan aikataulun mukaisesti. Työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin joustaen asiakkaan ja tilaajan tarpeiden vaatimalla tavalla. 

Osallistavaa asiakastyötä vastuullisesti ja vaikuttavasti

Kaiken toimintamme läpäisee vahva standardin mukainen laatuajattelu. Toiminnan vaikuttavuutta mitataan asiakkaan kanssa säännöllisesti asiakastyön mittarin avulla. Tavoitteena on osallistava, tiivis ja asiakasta voimaannuttava asiakassuhde, joka päättyy heti, kun tarvetta ei enää ole.

Toimintamme nojautuu vahvasti sosiaalityön kokonaisvaltaiseen asiantuntemukseen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme sosiaalialan ammattilaisen eettisiä ohjeita. 

Palaute on meille tärkeää

Löysitkö etsimäsi palvelun? Saitko kiinni henkilön jota tavoittelit? Vastasiko palvelu tarpeitaisi?

Kysy lisää paikalliselta yhteyshenkilöltäsi

Valtakunnallisen ja monipuolisen palveluverkostomme avulla voimme luoda kattavia palveluketjua. Alueellinen toiminnanjohtaja ja lähiesimiehet huolehtivat siitä, että tilaus toteutuu tilaajan toiveiden mukaisesti asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä, paikallisen henkilöstön toteuttamana palveluna.

Klikkaa tästä yhteystietoihimme, tee tilaus tai kysy lisää!


Hyvinvointipalveluiden johto ja hallintoPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä