Terapiakeskus Raide

Meillä Terapiakeskus Raiteessa työskentelyn perustana on asiakkaan ja psykoterapeutin välinen vuorovaikutussuhde ja terapeuttinen toiminta.

Psykoterapialla pyritään muun muassa tukemaan ihmisen itseymmärrystä ja ongelmanratkaisutaitoja, antamaan keinoja käsitellä vaikeita tunteita, ajatuksia ja ihmissuhdeongelmia sekä auttamaan elämän kriisivaiheiden yli. Joskus ongelmat ratkeavat jo muutamalla käyntikerralla, joten pitkäaikainen terapia ei ole aina välttämätöntä.

Psykoterapiaan voidaan hakeutua monesta eri syystä. Tavallisimpia syitä ovat esimerkiksi masennus, ahdistuneisuus sekä ongelmat ihmissuhteissa tai työssä. Asiakaskuntamme koostuu kaiken ikäisistä ja vastaanotollemme voi hakeutua joko yksin tai yhdessä esimerkiksi kumppanin tai perheen kanssa. Tilamme mahdollistavat myös ryhmäterapian ja työnohjauksen ja ryhmätyötilaamme voi vuokrata myös itsenäiseen ryhmätyötyöskentelyyn.

Olemme virallinen KELA:n palveluntuottaja.


Voit tiedustella vapaita aikoja myös sähköpostilla: arto.tanskanen@arjessa.fi


Terapiakeskus Raide Tampere

Terapiakeskus Raiteeseen on helppo tulla

Sijaitsemme aivan Tampereen ydinkeskustassa. Vastaanottotilamme on viihtyisä ja kodinomainen huoneisto osoitteessa Hallituskatu 22.