Kodinomaista asumispalvelua ikääntyneille

Etsittekö hoitokotia, jossa saatte hyvää hoitoa ja hoivaa ja jossa teille tarjoillaan paikan päällä tehtyä, maukasta ja ravitsevaa kotiruokaa? Jossa saatte osallistua kodin toimintaan, esimerkiksi leipomiseen? Hoitokotia, jossa paikalla on 24 tuntia vuorokaudessa pysyvät, ystävälliset ja avuliaat hoitajat ja ulkoilemaankin pääsee vaikka monta kertaa päivässä?

Arvostatteko enemmän sitä, että hoitokodissa on paljon tapahtumia, retkiä, virikkeitä ja liikuntaa?

Mikäli nämä ovat asioita, joita arvostatte hoitokodissa, niin ottakaa yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja hoitokodistamme.

Rakkaudesta työhön

Hoitokoti Iltatähti on tehostettua palveluasumista tarjoava pieni ja kodikas hoitokoti Vantaan Asolassa. Meille voi tulla asumaan itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä lyhytaikaisestikin esimerkiksi omaishoidon lakisääteisen vapaan ajaksi.

Meille on tärkeää asukkaiden hyvinvointi, terveys ja viihtyvyys, joiden eteen teemme paljon työtä. Työtä tehdään sydämellä. Hyvän pohjan näihin tavoitteisiin pääsemiseen luo viihtyisä, kodinomainen ympäristö ja ammattitaitoinen sekä työtänsä rakastava henkilökunta. Pystyäksemme tarjoamaan asukkaillemme yksilöllistä hoitoa, koemme yhteistyön omaisten kanssa tärkeäksi. Pyrimmekin edistämään omaisten mahdollisuutta myös osallistua läheistensä arkeen ja hoitoon.