Kodinomaista asumispalvelua ikääntyneille

Etsittekö hoitokotia, jossa saatte hyvää hoitoa ja hoivaa ja jossa teille tarjoillaan paikan päällä tehtyä, maukasta ja ravitsevaa kotiruokaa? Jossa saatte osallistua kodin toimintaan, esimerkiksi leipomiseen? Hoitokotia, jossa paikalla on 24 tuntia vuorokaudessa pysyvät, ystävälliset ja avuliaat hoitajat ja ulkoilemaankin pääsee vaikka monta kertaa päivässä?

Arvostatteko enemmän sitä, että hoitokodissa on paljon tapahtumia, retkiä, virikkeitä ja liikuntaa?

Mikäli nämä ovat asioita, joita arvostatte hoitokodissa, niin ottakaa yhteyttä ja tulkaa tutustumaan. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja hoitokodistamme.

Rakkaudesta työhön

Hoitokoti Iltatähti on tehostettua palveluasumista tarjoava pieni ja kodikas hoitokoti Vantaan Asolassa. Meille voi tulla asumaan itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä lyhytaikaisestikin, esimerkiksi omaishoidon lakisääteisen vapaan ajaksi. Iltatähdessä saa asua loppuun saakka.

Meille on tärkeää asukkaiden hyvinvointi, terveys ja viihtyvyys, joiden eteen teemme paljon työtä. Työtä tehdään sydämellä. Hyvän pohjan näihin tavoitteisiin pääsemiseen luo viihtyisä, rauhallinen, kodinomainen ympäristö ja ammattitaitoinen sekä työtänsä rakastava henkilökunta. Kesäisin suurta iloa tuovat piha-alueellamme vapaana liikkuvat kanat.

Pystyäksemme tarjoamaan asukkaillemme yksilöllistä hoitoa, koemme yhteistyön omaisten kanssa tärkeäksi. Pyrimmekin edistämään omaisten mahdollisuutta myös osallistua läheistensä arkeen ja hoitoon. Meille omaisenkin on helppo tulla kuin kotiinsa.


Omaishoidon vapaa-palvelu

Hoitokoti Iltatähdessä Vantaalla tarjoamme omaishoidon vapaa - palvelua palvelusetelillä hintaan 125 eur / vrk.

Ikääntyneen henkilön kotona hoitamiseen myönnettyyn omaishoidon tukeen sisältyy palveluita, joilla voidaan turvata mm. omaishoitajalle vapaa-aikaa hoitotyöstä. Vapaapäivien järjestämistä varten hoitaja voi saada palvelusetelin, jolla hän voi ostaa hoidettavalleen hoitoa yksityisessä hoitopaikassa.

Lisätietoa Iltatähden palveluista p. 050 512 4722 tai maiju.suomela@hoitokoti-iltatahti.fi

Huomioithan, että meillä voit asua palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana niin lyhyt- kuin pitkäaikaisestikin.

 "Ihanan monipuolista toimintaa ja hyvää hoitoa! Äidin ei tarvitse olla yksin ja pelätä. Huippua, kun asukkaita viedään ulos!"
Asukkaan omainen

Ajankohtaista:


14.7.2018 21.11
Lapsivieraat on aina iloinen piristys päivään😊💕