Elämäniloa ja hoivaa ympäri vuorokauden

Hoivakoti Varkauden Joutsenkulmassa tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua ikääntyneille ja muistisairaille henkilöille.

Meillä ikäihmiset saavat viettää aikaa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, ammattitaitoisen henkilökunnan turvin. Hoitomme on kokonaisvaltaista huolenpitoa, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen hyvinvoinnin. Jokaiselle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Joutsenkulmassa  tarjoaamme niin pitkäaikaista asumispalvelua kuin lyhytaikaisiakin hoivajaksoja, kysy paikkatilannetta puhelimitse tai tule tutustumaan toimintaamme.Kotihoidon palveluita kaikenikäisille

Kotihoidon kautta tarjoamme laadukkaita, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltuja kotihoidon palveluja hoivakodin ulkopuolelle. Palvelu on suunnattu kaikille sitä tarvitseville, niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Kotiin annettavat palvelut sisältävät kotisairaanhoidon, kotihoidon ja kotipalvelun tukipalvelut.


21.4.2018 7.16
Nyt päästään jännityksestä! Missit on kukitettu, maljat kohotettu, valssit tanssittu ja saatiin muuten nuorempi polvi paljon hyviä neuvojakin elämään❤👑😚