Elämäniloa ja hoivaa ympäri vuorokauden

Hoivakoti Varkauden Joutsenkulmassa tarjoamme ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua ikääntyneille ja muistisairaille henkilöille.

Meillä ikäihmiset saavat viettää aikaa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, ammattitaitoisen henkilökunnan turvin. Hoitohenkilökunnaltamme löytyyy kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista. Hoitomme on kokonaisvaltaista huolenpitoa, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen hyvinvoinnin. Jokaiselle laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Olemme hyväksytty palveluntuottaja, palvelusetelin hyödyntämisen mahdollisuudesta lisätietoa antaa vastaava hoitajamme. Joutsenkulmassa  tarjoaamme niin pitkäaikaista asumispalvelua kuin lyhytaikaisiakin hoivajaksoja, kysy paikkatilannetta puhelimitse tai tule tutustumaan toimintaamme.Kotihoidon palveluita kaikenikäisille

Kotihoidon kautta tarjoamme laadukkaita, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltuja kotihoidon palveluja hoivakodin ulkopuolelle. Palvelu on suunnattu kaikille sitä tarvitseville, niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Kotiin annettavat palvelut sisältävät kotisairaanhoidon, kotihoidon ja kotipalvelun tukipalvelut.


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

14.12.2018 5.16
Joulun odotustan Joutsenkulmassa hartauden ja Herran Pyhän Ehtoollisen merkeissä. Ikkunaan tehtiin päivätoiminnan kanssa paperitähdet ja ulos saatiin lumilyhty tuomaan valoa pimeään. Joulu saa tulla!