Paavolakoti


Paavolakodissa tarjoamme turvallisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille kodikkaassa ja viihtyisässä ympäristössä. Paavolakoti on toiminut jo yli 20 vuotta, joten meillä on vankka kokemus ikäihmisten hoitamisesta. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti. Hoitokotimme on tarkoitettu pääasiassa dementoituneille ja psykogeriatrisille  vanhuksille, mutta myös muille ikääntyneille, jotka tarvitsevat apua ja hoivaa päivittäisessä elämässä. Hoitohenkilökunnaltamme löytyyy psykogeriatriseen hoivaan ja kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista.

Paavolakoti toimii Mänttä-Vilppulassa, Vilppulan keskustan välittömässä läheisyydessä. Kaunis Vilppulankosken ulkoilualue on vain kivenheiton päässä.  Ammattitaitoisen hoidon ja huolenpidon takaa koulutettu ja vastuuntuntoinen henkilökuntamme, joka on paikalla vuorokauden ympäri. Paavolakodilla on AVI:n myöntamät sosiaali- ja terveydenhuollon toimiluvat.

Meillä syödään maistuvaa kotiruokaa

Paavolakoti toimii rivitalotyyppisessä kiinteistössä, jossa kaikilla asukkailla on oma tilava asuinhuone. Ruokailu-, oleskelu-, wc- ja peseytymistilat ovat yhteiskäytössä. Tilamme ovat miellyttävän kotoisat ja esteettömän ulkoilun mahdollistaa vehreä pihapiiri sekä iso terassialue. Kaikki ruoka ja leivonnaiset valmistetaan itse, asukkaiden toiveita kuunnellen. Paavolakodissa jokainen asukas pääsee saunomaan viikottain. 


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.