Hilmarissa tärkeää on asukkaiden turvallinen ja viihtyisä olo

Palvelukoti Hilmarin Hilmari- ja Jalmarikodeissa tuotamme kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita, yksilöllisiä ja kodinomaisia asumis- ja hoivapalveluita. Yksiköt sijaitsevat rauhallisella, luonnonkauniilla asuinalueella kolmen kilometrin päässä Keuruun keskustasta. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Asiakkaaksemme voi hakeutua mistä tahansa, joko itsemaksavana tai sijoittavien kuntatahojen kautta.

Asukkaidemme hyvinvoinnista ja hoivapalveluista huolehtivat alojen ammattihenkilöt. Olennainen osa kodin henkeä syntyy palvelukodin keittiössä, kun emäntämme valmistaa maukasta kotiruokaa. Elämme kuin ison perheen yhteistä arkea ja juhlaa, johon asukkaiden omaiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita. Näemme asukkaiden läheiset suurena voimavarana ja asukkaan yhteisöllisyyttä edistävänä tekijänä.

Asukkaamme osallistuvat omien toiveidensa ja voimavarojensa mukaan erilaisiin harrastustoimiin ja asiointiin. Markkinatunnelmaa on päästy haistelemaan kesäisillä Keuruun torireissuilla. Vuosittaisista kesä- ja joulujuhlista on muodostunut perinteinen yhteinen juhlahetki, niin asukkaille, omaisille kuin henkilökunnallekin.

Hilmari- ja Jalmarikodit toimivat myös loppuelämän koteina, jossa mahdollistetaan asukkaillemme mahdollisimman hyvä, ihmisarvoa kunnioittava ja arvokas elämä, loppuun asti omassa kodissa.
Meillä jokainen saa olla oma itsensä!
16.7.2018 11.10
Hilmarin iloiset neidit matkalla hampurilaisille ja päiväkahville.

Ajankohtaista:

Keuruulle rakenteilla uusi moderni palveluasumisyksikkö, lue uutinen tästä.
Hilmari_Varissaari