Hilmarissa tärkeää on asukkaiden turvallinen ja viihtyisä olo

Palvelukoti Hilmari koostuu kahdesta ryhmäkodista, 14-paikkaisesta Hilmarista ja 14-paikkaisesta Jalmarista, joissa tuotamme kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita, yksilöllisiä ja kodinomaisia asumis- ja hoivapalveluita. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluntarpeen arviointiin perustuvia hoiva-asumispalveluja sekä kuntoutus- ja arviointijaksoja turvallisessa, kodinomaisessa ympäristössä. Ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnaltamme löytyyy kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista.

Yksiköt sijaitsevat rauhallisella, luonnonkauniilla asuinalueella kolmen kilometrin päässä Keuruun keskustasta. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Asiakkaaksemme voi hakeutua mistä tahansa, joko itsemaksavana tai sijoittavien kuntatahojen kautta. Olemme hyväksytty palveluntuottaja, palvelusetelin hyödyntämisen mahdollisuudesta lisätietoa antaa vastaava hoitajamme.

Elämäniloa Palvelukoti Hilmarissa

Olennainen osa kodin henkeä syntyy palvelukodin keittiössä, kun emäntämme valmistaa maukasta kotiruokaa. Elämme kuin ison perheen yhteistä arkea ja juhlaa, johon asukkaiden omaiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita. Näemme asukkaiden läheiset suurena voimavarana ja asukkaan yhteisöllisyyttä edistävänä tekijänä.

Asukkaamme osallistuvat omien toiveidensa ja voimavarojensa mukaan erilaisiin harrastustoimiin ja asiointiin. Markkinatunnelmaa on päästy haistelemaan kesäisillä Keuruun torireissuilla. Vuosittaisista kesä- ja joulujuhlista on muodostunut perinteinen yhteinen juhlahetki, niin asukkaille, omaisille kuin henkilökunnallekin.

Hilmari- ja Jalmarikodit toimivat myös loppuelämän koteina, jossa mahdollistetaan asukkaillemme mahdollisimman hyvä, ihmisarvoa kunnioittava ja arvokas elämä, loppuun asti omassa kodissa.


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä!
15.12.2018 9.00
15.12 Joulujuhlat sujuivat jälleen yli odotusten ja lämmin joulumieli valtasi Hilmarikodin. Mutta mitä mahtoi Jalmari supattaa joulupukin korvaan.

Ajankohtaista:

Keuruulle rakenteilla uusi moderni palveluasumisyksikkö, lue uutinen tästä.
Hilmari_Varissaari