Sillanpää-koti tarjoaa kodinomaista palveluasumista sekä kotiin annettavia palveluja

Luonnonkauniilla paikalla Peräseinäjoella toimiva Sillanpää-koti Oy tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautisen hoivan sisältävää tehostettua palveluasumista, turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Kotiinpäin tuotettuun kotihoitoon sisältyvät siivouspalvelumme ovat tuoneet helpotusta ikäihmisten lisäksi myös lapsiperheiden arkeen.

Toteutamme yksilöllistä, kuntouttavaa, asukkaan tarpeista lähtevää hoitoa sekä elämänlaatua ja toimintakykyä ylläpitävää ja kohentavaa hoivaa.  Ammattitaitoiselta hoitohenkilökunnaltamme löytyyy psykogeriatriseen hoivaan ja kinestetiikkaan liittyvää erityisosaamista. Olemme hyväksytty palveluntuottaja, palvelusetelin hyödyntämisen mahdollisuudesta lisätietoa antaa vastaava hoitajamme.

Asukkaat läheisineen ovat meille tärkeitä

Olemme panostaneet monipuoliseen virike- ja harrastetoimintaan sekä päivittäiseen avustettuun ulkoiluun luonnonläheisessä pihapiirissämme. Meille on tärkeää asukkaidemme viihtyminen, jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Välittävä ilmapiiri, kiireetön läsnäolo sekä asukkaidemme ammattitaitoinen kohtaaminen ja yksilöllinen huomioiminen ovat asioita, joita asukkaat läheisineen arvostavat hoivakodissamme. Meillä asuvasta Leevi-kissasta riittää iloa niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Koemme tärkeäksi yhteistyön asukkaidemme omaisten ja muiden läheisten kanssa. Omaisten on mahdollisuus osallistua läheisten hoidon suunnitteluun ja olla läsnä sekä arjen askareissa, että hoitotyössäkin. Näin luomme puitteet kiireettömälle arjelle ja omaisille mahdollisuuden olla lähellä läheisiään. Aterianvalmistuksessa noudatamme ikäihmisten ravintosuosituksia asukkaidemme toiveet ja sesongit huomioiden, myös omaisilla on mahdollisuus ruokailla kanssamme.

Kotihoidon palveluita kaikenikäisille

Sillanpää-kodin yhteydessä toimii Lakeuden Kotihoito. Kotihoidon kautta tarjoamme laadukkaita, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltuja kotihoidon palveluja hoivakodin ulkopuolelle. Palvelu on suunnattu kaikille sitä tarvitseville, niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Kotiin annettavat palvelut sisältävät kotisairaanhoidon, kotihoidon ja kotipalvelun tukipalvelut.Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

31.12.2018 21.00
Uuden vuoden uusi aika, onhan siinä kaunis taika. Vuosi mennyt jääpi taa, aika uusi nyt tulla saa. Hyvää uutta vuotta 2019 🤩 Toivottaa koko Sillanpää-kodin porukka ☺️❤️