Sillanpää-koti tarjoaa kodinomaista palveluasumista sekä kotiin annettavia palveluja

Luonnonkauniilla paikalla Peräseinäjoella toimiva Sillanpää-koti Oy tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautisen hoivan sisältävää tehostettua palveluasumista sekä kotiin päin tuotettua kotihoitoa. Kotihoitoon sisältyvät siivouspalvelumme ovat tuoneet helpotusta ikäihmisten lisäksi myös lapsiperheiden arkeen.

Toteutamme yksilöllistä, kuntouttavaa, asukkaan tarpeista lähtevää hoitoa sekä elämänlaatua ja toimintakykyä ylläpitävää ja kohentavaa hoivaa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluntarpeen arviointiin perustuvia hoivapalveluja turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin.


Asukkaat läheisineen ovat meille tärkeitä

Olemme panostaneet monipuoliseen virike- ja harrastetoimintaan sekä päivittäiseen avustettuun ulkoiluun luonnonläheisessä pihapiirissämme. Meille on tärkeää asukkaidemme viihtyminen, jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Välittävä ilmapiiri, kiireetön läsnäolo sekä asukkaidemme ammattitaitoinen kohtaaminen ja yksilöllinen huomioiminen ovat asioita, joita asukkaat läheisineen arvostavat hoivakodissamme.

Koemme tärkeäksi yhteistyön asukkaidemme omaisten ja muiden läheisten kanssa. Omaisten on mahdollisuus osallistua läheisten hoidon suunnitteluun ja olla läsnä sekä arjen askareissa, että hoitotyössäkin. Näin luomme puitteet kiireettömälle arjelle ja omaisille mahdollisuuden olla lähellä läheisiään. Aterianvalmistuksessa noudatamme Ikäihmisten ravintosuosituksia asukkaidemme toiveet ja sesongit huomioiden, myös omaisilla on mahdollisuus ruokailla kanssamme.

Kotihoidon palveluita kaikenikäisille

Sillanpää-kodin yhteydessä toimii Lakeuden Kotihoito. Kotihoidon kautta tarjoamme laadukkaita, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan suunniteltuja kotihoidon palveluja hoivakodin ulkopuolelle. Palvelu on suunnattu kaikille sitä tarvitseville, niin ikäihmisille kuin lapsiperheillekin. Kotiin annettavat palvelut sisältävät kotisairaanhoidon, kotihoidon ja kotipalvelun tukipalvelut.20.2.2018 15.44
Tänään vietettiin Jorman synttäripäivää, paljon onnea ❤️🤩 Hyvää runebergin päivää kaikille myös ☺️