Espoon tiimi

Espoon tiimi auttaa haasteellisessa elämäntilanteessa olevia lapsia, nuoria, perheitä ja aikuisia. Olemme oppineet vuosien saatossa, että elämä on hyvin kirjavaa. Emme pelkää katsella elämää riippuvuudesta tai mielen hauraudesta käsin ja uskallamme kohdata kaikenlaisia raadollisia ilmiöitä. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu paljon erilaista osaamista. Meille ei ole vierasta lomakkeiden täyttö, pinaatti-smoothieiden valmistus eikä Picasson tuuraaminen. Olemme valmiit auttamaan asiakkaitamme niissä asioissa, joissa he oikeasti tarvitsevat apua. 

Tiimiin pääsyvaatimuksena on hurtti huumori, myönteinen suhtautuminen liikuntaan ja sopivan keveä elämänasenne. Elämä ilman uskoa muutokseen on mahdotonta.

Esimerkiksi nuorten aikuisten tuetun asumisen palvelussamme haluamme haastaa asiakkaan etsimään ja löytämään itselleen omannäköisensä kuntoutuspolun. Pyrimme yhdessä löytämään uusia tarkastelukulmia elämänhallinnan tueksi sosiaalisen vuorovaikutuksen kautta. Emme peruuttele elämänkriisien aikana vaan pyrimme oppimaan niistä. Haluamme oppia työssämme uusia lähestymistapoja ja keinoja, sitä kautta löydämme yhdessä kuntoutuksen punaisen langan kirjavasta kerästä. Kuntoutus voi olla vaikka supportiivista tai toiminnallista, emme halua ennalta tietää, mikä tapa auttaa ihmistä parhaiten. Sen tiedämme, että muutos on mahdollista.


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.