Helsingin tiimi

Helsingin tiimin työntekijöillä on pitkä kokemus monikulttuurisesta lastensuojelutyöstä. Osaamista meiltä löytyy myös kriisi- ja traumatyöstä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, päihdetyöstä, akupunktiosta, seksuaalineuvonnasta, voimauttavasta valokuvauksesta sekä monista muista hyviksi todetuista menetelmistä.

Perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä voimme tehdä myös arabian, englannin sekä viron kielillä.

Tiimeistämme löytyy kokemusta myös päihde- ja mielenterveystyöstä aikuisasiakkaille tuetun asumispalvelun ja ammatillisen tukihenkilötyön muodossa. Kriisiperhetyö on myös yksi vahvuuteemme, tartumme lyhyellä varoitusajalla kriiseissä olevien perheiden tilanteisiin, tarvittaessa vaikka samana päivänä sosiaalityöntekijän yhteydenotosta. Perhearvioinnit sekä kotona tehtävä perhekuntoutus ovat myös meidän vahvuuksiamme. Perheterapiaa on mahdollista räätälöidä mukaan kotona tehtäviin palveluihin.

Tiimit ovat moniammatillisia; tiimeissä työskentelee sosionomeja, sairaanhoitaja sekä sosiaalityöntekijä. Meille tärkeitä arvoja kaikessa työssä ja kohtaamisessa ovat vastuullisuus, luottamus, ammatillisuus ja ilo. Kunnioitamme asiakkaiden lähtökohtia ja keskitymme tukemaan perheitä voimavarojen kartuttamisessa. Huumori on suuressa roolissa työkulttuurissamme.

Tiedustelut ja tilaukset:
Katja Vastamäki
toiminnanjohtaja
045 110 8307
katja.vastamaki@arjessa.fi

 

Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Meille tärkeitä arvoja kaikessa työssä ja kohtaamisessa ovat vastuullisuus, luottamus, ammatillisuus ja ilo.