Keski-Suomen tiimi

Keski-Suomessa toimii moniammatillinen ja innostunut avopalveluiden tiimi, josta löytyy menetelmäosaamista laajalla kirjolla lastensuojelusta psykiatriaan, kiintymyssuhdehäiriöistä traumoihin, maahanmuuttajatyöstä nepsyyn, perhetyöstä verkostotyöhön.

Suhdetyöhön erikoistuneet tiimimme työskentelevät tavoitteellisesti dialogisella ja ajatuksia käytäntöön ankkuroivalla ja arvostavalla otteella. Havainnointikyky, tilanteiden ja tunteiden sanoittaminen, palautteen antaminen, keinojen ja voimavarojen etsiminen ovat ydinosaamistamme asiakkaiden kanssa työskennellessämme. Yhdessä tilaajan ja perheen kanssa muokkaamme palvelun ja tiimin vastaamaan yksilöllisiä tarpeita.

Lapsiperheiden kotiinvietävät palvelut

Perhetyötä tehdään eri intensiteeteillä riippuen perheen tuen tarpeesta. Tavoitteet määritellään yhdessä perheen ja tilaajan kanssa. Tarpeen mukaan sisällytämme työskentelyyn dialogista muutosta tukevaa perhearviointia. Toteutamme perhetyötä niin sosiaalihuoltolain- kuin lastensuojelulain mukaisesti. Intensiivisestä perhetyöstä puhutan silloin, kun käyntejä tehdään 2-4 kertaan viikossa.

Maahanmuuttajaperheiden kanssa perhetyötä tehdään turvapaikanhakuvaiheessa tai jo oleskeluluvan saatua. Perheterapeutin vetämät avoperhekuntoutukset palvelevat perheitä, joissa perheen haasteet ovat moninaisia. Työskentely tapahtuu intensiivisenä moniammatillisena erityistason työskentelynä ja arjen ohjaamisena perheen omassa luonnollisessa toimintaympäristössä. Lisäksi tarjoamme ammatillista tukihenkilötyötä, nepsyvalmennusta ja koulunkäynnin tukea.

Tapaamispaikkapalvelut

Tapaamispaikka Alvassa toteutamme tuettuja ja valvottuja tapaamisia sekä valvottuja vaihtoja.

Terapiapalvelut

Lisäksi meiltä saa terapiapalveluita. Toimintaterapia emdr, tanssiliiketerapia, traumaterapia, pariterapia ja perheterapia sekä kognitiivinen käyttäytymisterapia ovat ydinosaamistamme. Eläinavusteinen työskentely kuuluu myös palveluihimme.

Kysy lisää avopalveluistamme, tapaamispaikkapalveluistamme ja terapiapalveluistamme toiminnanjohtaja Tanja Pihlajalta, puh. 040 486 3419.

Tuetun asumisen palvelut

Itsenäistymiskodit Aava ja Auri tarjoavat tuettua psykiatriaan erikoistunutta palveluasumista sekä liikkuvaa nuorten aikuisten kotiin tehtävää tukityötä. Palvelu on tarkoitettu 18-30-vuotiaille nuorille mielenterveyskuntoutujille ja aikuissosiaalityön asiakkaille sekä lastensuojelun jälkihuoltonuorille.

Kysy lisää tuetun asumisen palveluistamme toiminnanjohtaja Jani Nyyssöseltä, puh. 044 714 3981.


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.