Varsinais-Suomen tiimi

Varsinais-Suomen Turun toimipiste on perustettu vuonna 2010. Kohtuullisen pitkä historia tuo vahvuutta ja osaamista tämän päivän tarpeisiin. 

Tunnistamme omat vahvuutemme ja heikkoutemme, toteutamme työtehtävät oman erityisosaamisen mukaisesti korkealla suoritustasolla ja luvatun mukaisesti. Jokainen työtehtävä ja tavoite on meille yhtä tärkeä.

Työntekijärakenteessamme on tavoiteltu kolmea asiaa: moniammatillisuutta, erilaisia persoonia sekä molempia sukupuolia. Tavoitteissa on onnistuttu kivasti, koulutus- ja työkokemustausta on tiimissä todella laaja. Ikärakenne on 30-57 v. Erilaiset ihmiset näkemyksineen tuovat rikkautta ajattelu- ja toteutustapoihin. Tiimissä on myös tasaisesti miehiä ja naisia. 

- Meidän tiimissä ei työntekijöiden tarvitse olla samanlaisia. Olemme eri ikäisiä, on monenlaista koulutustaustaa ja työkokemusta. On erilaisia ihmistyyppejä. Muutama asia meitä kaikki kuitenkin yhdistää; positiivisuus, ammattitaito ja kyky kohdata ihminen ihmisenä. 

- Tiimissämme on kiva työskennellä, koska tuemme toinen toisiamme ja piristämme toistemme päivää kun aurinko ei paista. Me annamme asiakkaille kaikkemme ja vielä vähän siihen päälle. Erilaisuudella me täydennämme toinen toisiamme.


Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

"Meitä kaikkia yhdistää positiivisuus, ammattitaito ja kyky kohdata ihminen ihmisenä."