Matiimi tarjoaa lastensuojelupalveluita Lempäälässä ja Suodenniemellä

Matiimi koostuu kolmesta kodikkaasta 7-paikkaisesta lastenkodista: Kissankellosta, Kissanmintusta ja Kissankulmasta.

Kissankello ja Kissanminttu sijaitsevat Lempäälässä, rauhallisella omakotialueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksiköiden läheisyydestä löytyvät sekä peruskoulut, että laaja tarjonta toisen asteen oppilaitoksia. Lempäälä lähialueineen tarjoaa monipuoliset harrastemahdollisuudet. 

Kissankulma sijaitsee Suodenniemellä, vanhassa pappilassa rauhallisessa maalaismiljöössä. Alakoulu on noin kilometrin päässä ja yläkoulu noin 10 kilometrin päässä.

Kaikki yksikkömme on tarkoitettu sosiaalisesti ja/tai psyykkisesti oirehtiville 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Lastenkodeissamme painotetaan arjenhallintaa, koulunkäynnin tärkeyttä ja rajat asettavaa aikuisuutta. Lapset voivat asua kodeissamme aina täysi-ikäisyyteen saakka.

Asiantunteva ja sitoutunut henkilökunta

Lapsien kasvatustyöstä vastaa moniammatillinen työryhmä. Työskentely perustuu vahvaan omaohjaajuuteen ja moniammatillisen työryhmän toimintaan. Henkilökunta on sitoutunutta ja työskennellyt talossa pitkään. Yli puolet työntekijöistä on työskennellyt lastenkodeissamme yli kymmenen vuotta. Omaohjaajien ja perheiden tukena työskentelee oma perheterapeutti ja perhetyöntekijä.Haluatko lisätietoja?

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.