Nuorisokoti Valokki
– Nuorten kasvussa vahvasti mukana

Nuorisokoti Valokki tarjoaa laajan lastensuojelupalveluiden palvelukokonaisuuden lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin.

Nuorisokoti Valokin henkilökunnan koulutuspohja antaa mahdollisuuden nähdä lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista. Näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Henkilökunnallamme on neuropsykiatrista osaamista, joten pystymme vastaamaan neuropsykiatristen lasten pulmiin.

Valokissa toimii kotikoulu, jossa toteutetaan vuosiluokkiin sitomatonta opetusta. Reagoimme asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Päivystyspuhelimeen vastataan 24/7. Olemme valmiita toimimaan nopeasti ja joustavasti nuorten parhaaksi.

Arkea yhdessä nuoren kanssa

Toimintamme perustuu lapsilähtöiseen arkeen. Jokainen nuori huomioidaan yksilönä ja omana itsenään. Arjen hallinnan haasteisiin vastataan mm. omaohjaajuudella, säännöllisellä päiväohjelmalla, harrastustoiminnan tukemisella sekä hyvinvoivalla kasvatusyhteisöllä. Palvelu rakentuu yksilöllisesti asiakassuunnitelmien tavoitteiden mukaisesti. Valokissa vastataan erityisiin haasteisiin ja tavoitteellinen työskentely mitoitetaan aina tarpeen mukaan.


Haluatko lisätietoja?

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.