Turvallinen paikka oppia elämään tavallista arkea

Ryhmäkoti Raide on kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Raide koostuu kahdesta lastensuojeuyksiköstä, joista Raide 1 tarjoaa lastensuoejlun peruslaitospalveluita ja Raide 2 erityislaitospalveluita. Tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin, huolenpitoa, riittävästi lepoa ja hyvää kotiruokaa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Kaikki työntekijämme ovat kasvatusalan ammattilaisia.

Keskeinen sijainti

Sijaintimme on loistava. Nopeat auto- ja junayhteydet pitävät meidät helposti saatavilla, mutta kuitenkin olemme rauhallisella paikalla lähellä Akaan palveluja. Harrastusmahdollisuudet ympäristössämme ovat monipuoliset.

Perheet ja lasten verkostot ovat olennainen osa toimintaamme

Lapset ja nuoret voivat tutustua itseensä ja juuriinsa. Me tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa suhdettaan biologisiin vanhempiinsa ja sosiaalisiin verkostoihinsa. Työvälineenä käytämme oman henkilökuntamme kehittämää mallia menneisyysmatkailusta sekä Umbrella-menetelmää. Arjen työvälineenämme toimii ratkaisukeskeisyys.Haluatko lisätietoa? Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Uudet viihtyisät ja turvalliset tilat käyttöön syksyllä 2018


Kaksi uutta erityisyksikköämme ovat valmistuneet syksyllä 2018. Uusien tilojemme suunnittelussa on haluttu kiinnittää huomiota erityisesti tilojen toimivuuteen, sekä lasten, nuorten ja henkilökunnan turvallisuuteen. Uusi rakennuksemme on hirsirakenteinen, ja mahdollistaa viihtyisän ja ekologisen asumisympäristön.

Ryhmäkoti Raide laajennus