Turvallinen paikka oppia elämään tavallista arkea

Ryhmäkoti Raide on seitsemänpaikkainen kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin, huolenpitoa, riittävästi lepoa ja hyvää kotiruokaa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Kaikki työntekijämme ovat kasvatusalan ammattilaisia. 

Keskeinen sijainti

Sijaintimme on loistava. Nopeat auto- ja junayhteydet pitävät meidät helposti saatavilla, mutta kuitenkin olemme rauhallisella paikalla lähellä Akaan palveluja. Harrastusmahdollisuudet ympäristössämme ovat monipuoliset.

Perheet ja lasten verkostot ovat olennainen osa toimintaamme

Lapset ja nuoret voivat tutustua itseensä ja juuriinsa. Me tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa suhdettaan biologisiin vanhempiinsa ja sosiaalisiin verkostoihinsa. Työvälineenä käytämme oman henkilökuntamme kehittämää mallia menneisyysmatkailusta sekä Umbrella- menetelmää. Arjen työvälineenämme toimii ratkaisukeskeisyys.